Share

Bărbat ucis de soție în Iași, în urma unui scandal sâmbătă seară. Bărbatul a încercat să-și agreseze nevasta care l-a înjunghiat mortal dintr-o singură lovitură. Femeia este acum audiată de polițiști.

Crima înfiorătoare a avut loc într-un cartier din Iași, după o ceartă. Un bărbat i-a făcut mai multe reproșuri soției care pregătea de mâncare în bucătărie. Omul ar fi încercat s-o atace, iar nevasta lui, care avea un cuțit în mână, ar fi reacționat violent.

„A avut loc un conflict intrafamilial. Din verificările efectuate până în prezent rezultă faptul că un bărbat ar fi încercat să o agreseze pe soție.

Soția, având un cuțit în mână, l-a înjunghiat o singură dată, iar persoana ar fi decedat. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

La locul crimei, s-a deplasat un echipaj al Ambulanței, unul SMURD, precum și polițiști criminaliști.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. Femeia e audiată de anchetatori pentru a da explicații despre cum s-a întâmplat tragedia.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ