Share

Dublă crimă în Neamț și polițiști înjunghiați. S-au tras focuri de armă după agresor 

O crimă înfiorătoare a avut loc în județul Neamț, în dimineața zilei de marți, 6 iunie.

Potrivit primelor informații, un bărbat a înjunghiat mortal o femeie, mama agresorului și ulterior un bărbat. La fața locului au ajuns și polițiștii care au tras focuri de armă pentru a-l prinde.

În momentul imobilizării, bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști. Evenimentul a avut loc în comuna Războieni, potrivit stiri-neamt.ro.

“În momentul de față am primit sesizarea unei agresiuni ce a avut loc pe raza comunei Războieni, fiind identificate la fața locului două victime decedate – o femeie și un bărbat. În momentul imobilizării agresorului a fost rănit și unul dintre polițiștii care au intervenit. Sunt în derulare activitățile de cercetare la fața locului sub coordonarea procurorului criminalist de pe lângă Tribunalul Neamț” – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ