Share

O tanara de 21 de ani din municipiul Botosani este acuzata de o crima infioratoare. Mai precis se banuieste ca si-au ucis bebelusul abia nascut.

Cadavrul copilului a fost descoperit intr-e gunoaie aruncat pe un camp de la marginea orasului.

Copilul a fost bagat intr-o punga si aruncat intr-un canal plin cu gunoaie din apropierea cimitirului. Cadavrul a fost scos marti seara, de un angajat al ISU si predat Politiei. Cazul a fost transferat Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Citeste si   Fotbal: Ionel Gane (Dinamo) - Jucătorii sunt pregătiţi, nu e cazul să ne mai plângem de program

Principalul suspect este momentan presupusa mama a copilului. Este vorba despre o tanara de 21 de ani din municipiul Botosani. Vecinii si cunoscutii au vazut-o insarcinata dar mai apoi fara copil. Se presupune ca tanara a nascut si mai apoi si-a aruncat copilul pe camp.

Initial tanara nu  a recunoscut in fata politistilor ca a fost gravida si ca  a nascut, dar se pare in cele din urma a cedat si a recunoscut. Tanara va fi cercetata pentru omor. Nu se stie cine este tatal copilului si care au fost motivele care au impins-o pe botosaneanca la acest gest.

Citeste si   Până la 2,4 milioane de euro în ajutoare de minimis acordate pentru înființarea a 60 de noi intreprinderi în șase județe din regiunea Nord-Est

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ