Share

Sfârșit tragic pentru o adolescentă în vârstă de 16 ani din comuna Hălăucești. Tânără a fost lăsată fără viață pe un câmp din comună chiar de iubitul ei în vârstă de 20 de ani

Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu două zile. Din primele informații se pare că vineri seara spre sâmbătă, băiatul ar fi sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita un echipaj de la Ambulanță. Acesta ar fi găsit-o pe fată fără suflare pe un câmp.

Citeste si   Teste PCR pentru COVID-19 disponibile la Spitalul de Boli Infecțioase IAȘI! Carmen DOROBĂȚ: "Avem locuri la CONFIRMAȚI și la terapie INTENSIVĂ"

La fața locului a fost direcționat un echipaj de la Ambulanță, care nu a mai putut face nimic pentru victimă, declarând decesul, dar și unul de Poliție. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat urme de violență pe fața și corpul minorei și și-au dat seama că este vorba despre o crimă.

Citeste si   Ministrul Educației și Ministrul Mediului au fost în vizită de lucru la Inspectoratul Școlar Județean Iași și în unități de învățământ din județ

Băiatul nu părea afectat de pierderea iubitei, și o serie de martori din comună au declarat ulterior că au văzut tânărul lovind-o de mai multe ori în cursul zilei de vineri pe fată. Din păcate nimeni nu s-a băgat, acest lucru conducând la aceste urmări grave.

Verificările sunt făcute acum sub coordonarea directă a procurorilor de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, iar surse din cadrul anchetei susţin că tânărul și-a recunoscut fapta la audieri precum și faptul că ar fi consumat etnobotanice.

Citeste si   Ore în CONTAINERE din luna SEPTEMBRIE?Monica ANISIE: ”Alte state au luat în calcul și aceste spații modulare”

Băiatul a ajuns pe mâna medicilor de la Institutul Socola pentru o expertiză medicală și pentru a fi stabilit dacă acesta ar fi avut discernământ în momentul producerii odioasei crime. Cercetările continuă în acest caz.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ