Share

Deținut condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat, găsit mort în celula sa de la Penitenciarul Iași

Bărbatul în vârstă de 29 de ani ispășea o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor calificat la Penitenciarul Iași. Tânărul era încadrat în regim de maximă siguranță.

Potrivit subcomisarului de penitenciare Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Iași, C.S. incidentul s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 02.13, informeaza libertatea.ro

Echipajul SMURD sosit la sediul unităţii a continuat manevrele de resuscitare iniţiate de către asistentul medical din cadrul penitenciarului, însă a fost zadarnică operațiunea.

Familia deținutului a fost informată cu privire la această nenorocire. De asemenea, au luat la cunoștință și Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ