Share

Prins după ce și-a ucis cu un cuțit fosta soție, Marius Cristian Botan, criminalul de la gradiniță, a făcut o declarație-șoc la audieri, în fața ofițerilor de la ”Omoruri” din Poliția Capitalei.

”O uram de moarte!”, a spus asasinul care, în urma atacului sângeros, a lăsat orfani doi copii.

Nicoleta Botan, administrator al unei grădinițe particulare din sectorul 2 al Capitalei, ducea în ultimele luni o viață de coșmar alături de Marius Cristian, cel care îi jurase credință până la moarte.

Criminalul nu avea voie să se apropie de fosta soție

Scandalurile se țineau lanț, iar țipetele copiilor atunci când părinții își aruncau vorbe grele puteau fi auzite de vecini chiar și la miezul nopții. Acesta a și fost motivul pentru care femeia, sătulă să mai îndure un astfel de chin, a decis să se despartă de bărbat. A și obținut un ordin de restricție, în noiembrie anul trecut, după ce Marius Cristian ar fi lovit-o cu o bâtă în cap.

Citeste si   Elevii de 10 din IAȘI au fost PREMIAȚI! Elena CALISTRU, director Colegiul Național: ”Este o RECUNOAȘTERE a muncii depuse de COPII”

Nu i-a păsat că va lăsa doi copii orfani

Acela pare să fi fost momentul în care lui Marius Cristian Botan i-a încolțit ideea răzbunării. Nu putea suporta gândul că nu-și va mai putea vedea familia zi de zi, așa cum obișnuia. Din acea clipă, ura i-a măcinat sufletul și i-a distrus complet sentimentele.

Citeste si   ANTIBIOTICE a pătruns pe piețele din SUA și Marea Britanie cu noi MEDICAMENTE asociate Covid-19

Vinerea trecută, Marius Cristian Botan a trecut pragul clădirii în care funcționa grădinița. A mers glonț în biroul fostei soții și a înjunghiat-o. Nicoleta s-a stins câteva ore mai târziu, la spital, deși medicii au făcut toate eforturile să o salveze. La câțiva metri distanță, copiii se aflau în sălile de curs. Chiar el a sunat la ”112” pentru a se preda. Nu s-a gândit nicio clipă la copiii săi, la viitorul lor.

Citeste si   PSD și-a anunțat CANDIDATUL pentru Primăria Muncipiului IAȘI în persoana Cameliei GAVRILĂ

”O uram de moarte!”

Luat la întrebări de ofițerii de la ”Omoruri” din Poliția Capitalei, Marius Cristian Botan, criminalul de la grădiniță, a făcut o declarație șocantă la audieri. ”O uram de moarte!”, au fost cuvintele lui despre motivul care l-a împins la un așa gest extrem.

A povestit că era supărat pe fosta soție, că nu-l mai dorea în viața ei, că l-a dat afară, în stradă. Povestea de dragoste s-a terminat într-o baltă de sânge.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ