Share

Criminalul din Oradea a fost prins de Poliție. 

Adrian Hladii a fost găsit într-un apartament. Acesta s-a aruncat de la etajul 4, ca să nu fie prins, și a fost transportat la spital.

UPDATE ORA 19:35. Adrian Hladii a murit la spitalul din Oradea.

Polițiștii știau unde se afla Adrian Hladii și au încercat încă de ieri să-l captureze. Au pătruns vineri în apartamentul unde se ascundea, însă nu l-au găsit.

Astăzi au intrat din nou și, din disperarea de a nu fi prins, criminalul s-a aruncat de la etajul 4. A fost resuscitat la fața locului, apoi transportat la spital.

Adrian Hladii a fost dat în urmărire generală. Bărbatul și-a ucis cu sânge rece fosta iubită și a abandonat-o la marginea orașului. Înainte de asta, criminalul l-a împușcat pe actualul iubit al tinerei. Pe urmele asasinului au stat ofițeri sub acoperire de la diverse servicii de informații și chiar membrii ai lumii interlope activași de investigatori.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

CITEȘTE ȘI …

Femeia răpită în Oradea a fost împușcată mortal


Toate mijloacele  de comunicare ale lui Hladii au fost interceptate și, la cel mai mic semnal, ar fi putut duce la identificarea locului unde s-ar putea afla acesta.

Șeful Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu, a trimis la Oradea o echipă de specialiști în poliție judiciară și criminalistică pentru a se implica în obținerea de probe vitale care să ducă la rezolvarea rapidă a acestui terifiant caz, informează libertatea.ro.

Din datele furnizate de anchetatori, a reieșit faptul că Adrian Hladii a rezolvat lucrurile precum un mafiot care vrea să scape de rivali. Și-a procurat de pe piața neagră un pistol de calibrul 9 mm cu care l-a împușcat în gât pe actulul prieten al fostei sale iubite, apoi a executat-o pe Delia Duca, fata care-l părăsise.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

Delia a fost găsită moartă, împușcată în cap, la periferia orașului Oradea în autoturismul abandonat al criminalului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ