Tânărul care a ucis un polițist în gara din Burdujeni, județul Suceava, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Suceava și urmează să fie transferat într-un penitenciar de maximă siguranță. Decizia a fost luată, după ce bărbatul a început să le creeze probleme oamenilor legii, potrivit Monitorul de Suceava.

Se pare că Ioan Beșa, în vârstă de 23 de ani, după ce a încălcat regulile din arest.

Bărbatul a refuzat să stingă lumina din celulă, așa cum este regulamentul, iar polițiștii au fost nevoiți să se joace de-a stinsul și aprinsul luminii.

În plus, bărbatul acuzat de uciderea polițistului, nu mai are dreptul de a primi pachete și de a achiziționa bunuri din bani proprii.

Ioan Beşa, în vârstă de 23 de ani, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava, este individul ce l-a omorât pe agentul şef Sorin Vezeteu pe peronul Gării Burdujeni din municipiul Suceava. Acesta l-a atacat pe poliţist cu un cuţit, lovindu-l de zeci de ori în seara zilei de joi, 20 iulie. Acesta a încercat să se apere, însă a căzut la pământ unde a continuat să fie atacat şi lovit cu un cuţit de către agresor.

LĂSAȚI UN MESAJ