Share

O femeie si sotul ei au murit dupa ce caruta in care erau a fost luata de o viitura. Barbatul de 72 de ani dat disparut a fost gasit mort, joi la pranz, in raul Trotus, la peste 30 de kilometri de locul unde a cazut in apa.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, cei doi bacauani au fost luati de viitura, miercuri seara, in timp ce incercau sa traverseze cu caruta paraul Rachitis, asa cum faceau de obicei. De aceasta data insa, femeia de 63 de ani si barbatul de 72 de ani nu au luat in calcul faptul ca debitul paraului crescuse considerabil, in urma unei ploi torentiale.

“Un localnic a observat caruta cu cal in mijlocul viiturii, sesizand Politia din localitate. Ulterior, am fost si noi instiintati astfel incat au inceput cautarile, actiune in care au fost implicati 48 de pompieri, jandarmi, politisti si localnici. Abia in cursul acestei dimineti, a fost gasit cadavrul femeii, in raul Trotus, la peste zece kilometri distanta fata de locul disparitiei”, a declarat, joi, pentru News.ro responsabilul mass-media al ISU Bacau, Ionut Hancu.

Alti peste 50 de angajati din structurile Ministerului Afacerilor Interne continua, joi, cautarile barbatului dat disparut, in raurile Rachitis si Trotus. De altfel, in zona urmeaza sa vina si prefectul judetului Bacau, Maricica Luminita Cosa, care va coordona activitatea, asa cum a facut si pe parcursul noptii de miercuri, conform stirikanald.ro

Citeste si   IMAGINI TERIBILE Accident feroviar în județul Bacău, o victimă în stare gravă

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ