Share

 

Cristian Rizea a declarat, miercuri seară, la emisiunea „Legile puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru, că fostul internațional din generația de aur a fotbalului românesc Gică Popescu ar fi fost arestat la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea. Fostu ldeputat PSD invocă și faptul că Anghel Iordănescu a și recunoscut acest lucru într-un innterviu acordat în urmă cu câteva luni.

Citeste si   Varujan Vosganian se retrage din Parlament: Simt că lumea politică de azi nu mi se potrivește

“La solicitarea lui George Maior, cu care mă vedeam la meciurile naționalei de fotbal, știți că dânsul este un mare microbist ca și Vasile Dîncu, urmează și episoadele apropo de Federația de Fobal, și de conducere și de modul în care a fost arestat Gică Popescu, tot la ordinul lui George Maior și Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Victor Ponta și a lui Gabi Oprea , asta pentru că am vorbit de fotbal.

Citeste si   Legea prin care data alegerilor e stabilită de Parlament, și nu de Guvern, întoarsă de președintele Klaus Iohannis

Îmi pare rău de Gică Popescu, nu merita așa ceva, e un simbol al României. Dar asta-i viața”, a mai declarat Cristian Rizea, la Realitatea Plus. Citește continuarea pe realitateadebucuresti.net.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ