Share

“Cu această ocazie vă anunț că îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei!Nu trec la PNL, nu trădez! Plec și gata! Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta! Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru toate șansele acordate, sincer!” a scris Vasilcoiu. 

Citeste si   Nicușor Dan: „Am semnat un contract de 300 de milioane de euro cu Ministerul Fondurilor Europene pentru distribuția agentului termic”

Cu o oră înainte, fostul jurnalist a mai scris un mesaj scurt, în care afirma că “nu este trădător”

Demisia omului de încredere al Olguței Vasilescu, la o zi după ce a depus jurământul și a fost ales șecretar al Comisiei Juridice din Consiliul Local Craiova, a venit într-un moment extrem de tensionat. Consilierul PNL Dan Diaconu a trecut de partea PSD și a schimbat astfel majoritatea, ajutându-i pe social-democrați să obțină ambele posturi de viceprimar.  La scurt timp, consilierul a fost demis.

Citeste si   Cătălin Predoiu, anunț de ultim moment despre extrădarea fugarilor români. De ce nu sunt aduși în țară și câți sunt urmăriți

Potrivit legii, unui consilier local i se poate retrage sprijinul politic de către partidul pe lista căruia a candidat, lucru care duce la demiterea de drept din funcție.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ