Share

Jucătoarea română de handbal Cristina Neagu, în vârstă de 28 de ani, componenta naţionalei României, a fost aleasă membru în Comisia sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF), a anunţat, vineri, site-ul ihf.info.

Este pentru prima dată în carieră când Cristina Neagu face parte din structurile IHF. Pe durata Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, 336 de jucători/e care au participat la eventimentul sportiv din Brazilia au putut vota pentru componenţa Comisiei sportivilor din cadrul IHF. 94,6% dintre participanţii la JO de la Rio au votat.

Pe 11 noiembrie 2016, Consiliul IHF a confirmat rezultatele alegerilor în cadrul întrunirii din Herzogenaurach, Germania. Vineri, 2 decembrie, rezultatele au fost publicate. Comisia electorală a fost formată din Jean Brihault, Mansourou Aremou, Bader Al-Theyab şi încă doi membrii din staff-ul IHF.

Componenţa comisiei sportivilor din cadrul Federaţiei Internaţionale de Handbal (IHF):


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ