Share

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a organizat miercuri, cea de-a doua ediție a „Crosului Hidrotehnicii”, la care au participat aproximativ 120 de studenți, profesori, absolvenți, dar și pasionații de sport în general

Evenimentul, pe care organizatorii doresc să-l transforme într-o tradiție care să fie extinsă la nivelul întregii instituții de învățământ superior, a fost gândit de această dat mai amplu și mai complex.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

Alergătorii au avut la dispoziție același traseu scurt ca anul trecut, cei circa 2,5 kilometri care leagă decanatul Facultății de Hidrotehnică de intersecția din Podu Roș, de-a lungul Splai Bahlui, dar la ediția aceasta a apărut și o variantă pentru concurenții mai experimentați: un traseu de cinci kilometri care a constat în realizarea unei bucle suplimentare pe Splai Bahlui până la Podul Tudor Vladimirescu.

20 dintre cei 120 de participanți s-au încumetat să ducă la bun sfârșit și acest segment al competiției. A crescut anul acesta și numărul de profesori participanți: la prima ediție au fost trei cadre didactice, iar la aceasta au participat în total opt.

Citeste si   Începe TOAMNA cu un OUTFIT NOU! Descoperă COLECȚIILE de sezon în magazinele din PALAS

Deși vremea a fost destul de mohorâtă, suntem mulțumiți că am crescut frumos față de prima ediție. Scopul activității a fost același ca și la prima ediție: întărirea legăturilor între studenții Facultății de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului prin activitate sportivă, susținând în același timp un stil de viață sănătos. Beneficul  secundar al activității a fost creșterea interacțiunii cu cadrele didactice ale facultății”,a declarat șef lucrări dr. ing. Marius Telișcă, organizator, cadru didactic al Facultății de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Partenerii activității au fost centrul de fitness World Class Iași, Casa de vinuri „Bucium 1949” Iași și Serviciul Voluntar de Ambulanță – Asociația Ambulanța.Life.

Următoarea ediție este programată pentru primăvara anului 2020.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ