Share

Crucea Roșie Filiala Iași desfășoară în această perioadă o campanie de sprijin a persoanelor vulnerabile, colaborând cu Instituția Prefectului – Județul Iași și autoritățile publice locale

Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României, că urmare a epidemiei de coronavirus, precum și faptul că există numeroase persoane afectate la nivelul județului Iași, Crucea Roșie Filiala Iași desfășoară în această perioadă o campanie de sprijin a persoanelor vulnerabile, colaborând cu Instituția Prefectului – Județul Iași și autoritățile publice locale.

Astfel, Crucea Roșie Filiala Iași a distribuit: În dată de 15.03.2020 – un număr de 9 pachete alimentare Primăriei Comunei Ciortești. Distribuirea pachetelor a fost făcută în urmă solicitării Primăriei Comunei Ciortești, urmând că ele să ajungă la 9 familii aflate în autoizolare la domiciliu din cauza venirii unuia din membri din zona roșie Lombardia.

În dată de 20.03.2020 – către Direcția de Asistență Socială Iași – un număr de 92 de pachete alimentare și 50 de pachete de igienă, urmând că acestea să ajungă către persoane fără aparțînători aflate în izolare pe rază Municipiului Iași.

În dată de 20.03.2020 – către Primăria Orașului Târgu Frumos – un număr de 2 pachete alimentare și produse specifice hranei și igienei sugarului. Pachetele au fost solicitate de Primăria Orașului Târgu Frumos, urmând că acestea să ajungă la cele 2 familii aflate în izolare la domiciliu pe rază Orașului Târgu Frumos.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ