Share

Cazul unui fost polițist care este acuzat că i-a tăiat gâtul unui câine a ajuns în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Potrivit unei postări apărute pe pagina de Facebook a Asociațiapuffycarei, un fost polițist i-ar fi tăiat gâtul câinelui unui vecin, animalul fiind adus în stare gravă la veterinar.

„Bestii cu chip de om!

Azi în timp ce mă aflam la cabinetul veterinar al dr. Csaba Hund, intră un domn respectabil cu un cățeluș în brațe, îl ține ca pe un copilaș, și întreabă … dacă în cabinet acum este un medic veterinar? Primul om cu care s-a întâlnit în cabinet eram eu, i-am răspuns că, da, dr. Julia Suto este în cabinet. Sigur că primul lucru care l-am întrebat, văzând cățelul plin de sânge … la lovit o mașină?

Nu doamnă, un excroc, un criminal, a vrut să-l omoare ! L-am întrebat văzând cât de marcat, și șocat este, cu bietul suflețel în brațe, eram sigură că este cățelul său. Nu, este cățelușul vecinei mele … trebuie să îl salvăm, dacă se poate! Cățelușul este de talie mică, foarte frumos, locuiește în Viile Vechi, zona Tireamului. Am fost și sunt șocată de ce am văzut ce i-a făcut bietului cățel, practic i-a înfipt un cuțit în gât. Domnul foarte marcat de fapta săvârșită cu atâta cruzime față de acest biet cățeluș, îmi spune că făptuitorul este un fost polițist, acum în pensie. „Doamnă, acest criminal trebuie pedepsit !”

Sunt de aceeași părere, făptuitorul trebuie să răspundă în fața legii pentru fapta săvârșită cu atâta cruzime față de această necuvântătoare, potrivit Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor. Din păcate s-ar putea ca bietul cățeluș să nu supraviețuiască, rana a fost adâncă. Proprietara cățelului, bineînțeles a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și la Poliția Municipiului Carei, pe care o va depune luni la prima oră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ai celor de la Asociațiapuffycarei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ