Share

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneşte, joi, pentru a-şi alege noua conducere – preşedintele şi vicepreşedintele.

Pe ordinea de zi a şedinţei plenului CSM se află şi prezentarea raportului de activitate a instituţiei pe anul 2020, în mandatul judecătorului Nicoleta Margareta Ţînţ – preşedinte şi al procurorului Tatiana Toader – vicepreşedinte. Preşedinte Klaus Iohannis a anunţat că va fi prezent la bilanţ.

Citeste si   Scena - în pandemie/Gianina Cărbunariu (Teatrul Tineretului Piatra-Neamţ): S-a muncit mult pentru a avea tot timpul un plan B

Judecătorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a anunţat, pe 19 noiembrie, că urmează să candideze pentru funcţia de preşedinte al CSM.

Candidaţii pentru şefia CSM trebuie să prezinte un proiect managerial care să cuprindă viziunea lor referitoare la gestionarea competenţelor Consiliului şi rezolvarea aspectelor legate de resursele umane din sistemul judiciar şi proiectele aflate în derulare.

Citeste si   Atletism: Victorii pentru Florentina Iuşco, Daniela Stanciu şi Andrei Toader, în etapa a doua a Campionatului Naţional

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ