Share

Primăria Municipiului Iași și Compania de Transport Public continuă să acorde o atenție deosebită învățământului preuniversitar și universitar ieșean și se preocupă în permanență să ofere servicii îmbunătățite călătorilor

În acest sens, după introducerea cardurilor ElStudIS pentru studenți, în anul 2018, CTP Iași lansează o alternativă de plată electronică a biletelor și abonamentelor cu preț redus și pentru elevi. Astfel, a fost demarat proiectul prin care pot fi achiziționate titluri de călătorie online, prin aplicația 24pay, de către copiii și tinerii înscriși la unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Iași.

Platforma 24pay oferă posibilitatea utilizatorului să își gestioneze într-un mod facil toate tranzacțiile efectuate. Cel mai important avantaj este reprezentat de modalitatea simplă de procurare a biletelor ori a abonamentelor, de oriunde, fără a mai fi necesară deplasarea la un punct de vânzare a titlurilor de călătorie al CTP Iași.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

CTP Iași a creat o platformă online prin intermediul căreia reprezentanții instituțiilor de învățământ pot introduce și actualiza, în orice moment, baza de date a elevilor care beneficiază de reducere a tarifelor pentru transportul public. Utilizarea aplicației este gratuită.

Elevii își pot achiziționa titluri de călătorie electronice cu preț redus după înregistrarea lor pe site-ul CTP Iași

Sunt necesare, ulterior, înrolarea unui card bancar pe platforma online, ale cărui date pot fi șterse după fiecare tranzacție – facilitate oferită părinților pentru a urmări plățile. Scanarea codurilor QR poate fi făcută atât de pe site-ul CTP Iași, la Secțiunea „Tarife / 24payelevi”, cât și în stații, la tonete sau în orice mijloc de transport public.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

Până pe 16 octombrie, 17 instituții de învățământ și-au creat cont pe platforma de CTP Iași, iar dintre acestea șase au înregistrat pe platformă, în total, numele a peste 4.100 de elevi.

Ulterior, 213 elevi au ales să își creeze cont în aplicație.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ