Share

Soarta ministrului Justiției, Florin Iordache, va fi decisă astăzi, după moțiunea de cenzură, a reafirmat marți prim-ministrul Sorin Grindeanu.

„În următoarele două zile nu există varianta înlocuirii ministrului, dar după aceea s-ar putea să fie înlocuit tot Guvernul dacă trece moțiunea de cenzură. Este normal ca Iordache să rămână la dezbaterea moțiunii, urmând ca joi să iau decizia. Mi se pare normal ca lucrând la Buget, Iordache să stea inclusiv mâine pentru vot. Mi se pare normal să stea inclusiv la moțiunea de cenzură, fiind unul dintre actorii ultimilor săptămâni”, a declarat Grindeanu.

Citeste si   PNL Timiș se disociază de derapajul antisemit și discriminatoriu lansat de omul de încredere al lui Nicolae Robu

Marți, la finalul votului din Parlament pentru bugetul pe 2017, Grindeanu a declarat că mâine(miercuri- n.r.)) va discuta cu ministrul Justiției, Florin Iordache, și a spus că nu exclude ideea nominalizării unui ministru tehnocrat la Justiție.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ