Cu prilejul aniversării celor șapte ani de la inaugurarea ansamblului Palas, din mai 2012, ieșenii au ocazia de a urca la ultimul etaj al clădirii și de a se bucura de cea mai spectaculoasă panoramă asupra orașului

Campania „Orașul meu văzut de sus” se desfășoară în perioada 29 iunie – 21 iulie 2019. Vizitele la 73 de metri înălțime au loc în fiecare sâmbătă și duminică, în baza unei programări prealabile, online, prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas Iași, sau prin telefon, la 0232/209.920.

Citeste si   Pe teritoriul României, au fost CONFIRMATE 3183 de cazuri de persoane INFECTATE cu virusul COVID – 19

În plus, cei care acceptă invitația au posibilitatea de a câștiga premii la înălțime. Vizitatorii care realizează un selfie la altitudine și postează imaginea pe contul lor de social media (Facebook și Instagram) cu #iasivazutdesus și tag @palasiasi, intră în tragerile la sorți pentru trei excursii.

Pe 22 iulie vor fi desemnați cei trei câștigători, care vor vizita trei mai orașe, ce au ca simboluri urbane clădiri impozante prin înălțimea lor. Unul dintre ei va merge într-un sejur de șase zile în Dubai, unde va putea vizita Burj Khalifa (828 metri), un altul va petrece șase zile în New York, descoperind clădirea One World Trade Center (541 metri), iar un al treilea câștigător va merge într-un city break de trei zile în Londra și va avea ocazia de a vizita The Shard (310 metri).

Citeste si   Fundația ”Antibiotice Știință și Suflet” are în grijă 25 de foști ANGAJAȚI ai companiei ANTIBIOTICE

Cei care doresc să păstreze o amintire vor putea face o fotografie la photobooth-ul special amenajat, iar primii 200 de participanți vor câștiga și un premiu instant, un selfie stick pentru cadre perfecte. Sunt așteptați să participle toți cei care doresc să descopere frumusețile orașului și să trăiască o experiență unică.