Share

 

Miron Mitrea nu crede ca se va vota luni moțiunea de cenzură, pentru ca a urmarit declaratiile partidelor care au spus ca nu vor intra sa voteze sau se vor abtine la vot.

„Nu cred ca se va vota motiunea, pentru ca PNL spune nu intram in sala, la vot. PMP spune ca nu va intra in sala. USR-PLUS – nu intram. Cei de la putere nu intra in sala. Sunt matematic 235 de voturi. UDMR spune ca ori intra si nu voteaza ori intra si ii lasa pe parlamentari sa voteze cum vor ei. UDMR nu anunta din timp si nu face jocuri parlamentare. Nu cred ca va vota pentru darea jos a Guvernului. Sunt 235 de voturi artimetice, dacă Opoziția strânge toti parlamentarii, si e nevoie de 233.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Primarul reales care a sărbătorit victoria călare

Nu cred ca se voteaza. E ultima zi de sesiune. Cred că mâine va fi un fiasco”, a spus Miron Mitrea, analizând pozițiile partidelor parlamentare.

Votul de luni „nu va afecta pe nimeni”, este de părere Miron Mitrea.  

„Votul trebuie să se repete dacă nu va fi cvorum luni. Va fi o discutie indelungata. Probabil ca cei care au majoritatea o vor trece in sesiunea care incepe, iar PNL o va ataca din nou”, a mai spus Miron Mitrea în emisiunea „Culisele puterii”, de duminică seară, la Realitatea PLUS.

Citeste si   „Cazul Piedone”, după câștigarea Sectorului 5, analizat la Realitatea PLUS. Miron Mitrea: Un politician cu foarte multă experiență, campanie în social-media și a fost mult în stradă

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ