Share

Culmea hărniciei și dăruirii față de popor a fost atinsă în această legislatură de patru deputați. Aceștia au vorbit în plen o singură dată, când au depus jurământul. Recordul îl deține Ioan Mihăilă de la PMP, care a vorbit nici mai mult nici mai puțin decât 29 de secunde în patru ani, informează news.ro. 

Alți trei colegi de-ai săi, Florică Bîrsăşteanu (PSD), Marius Manolache (PSD) şi Nicolae Florian (PSD, fost PNL), au fost ceva mai vorbăreți și au ajuns la 40 de secunde vorbite în plen. Nu de alta, dar depunerea jurământului pentru ei pur și simplu a durat mai mult.

Citeste si   Dosarul "Colectiv": Cristian Popescu Piedone, LOVITURĂ imediat după alegeri

Alții au vorbit de la tribuna Parlamentului nu pentru a prezenta proiecte noi pentru țară, ci pur și simplu pentru a se apăra de acuzațiile DNA. Este cazul lui Sebastian Ghiță care a vorbit abia în martie 2016, după o lungă pauză de la depunerea jurământului, în 2012. Ghiță, însă, mai deține un record: nicio inițiativă legislativă semnată sau coinițiată în cei patru ani de mandat.

Citeste si   Klaus Iohannis, ANUNȚ important după recordul absolut de cazuri Covid

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ