Share

Într-un comunicat de presă transmis de către Președintele PNL, Costel Alexe, acesta îl acuză pe liderul social democrat, Maricel Popa, de faptul că agricultura județului Iași se află la pământ.

După un mandat de 4 ani în care niciuna din promisiunile spuse alegătorilor în 2016 nu s-a realizat, baronul ieșean a decis să candideze și în acest an.

Registrul agricol în format electronic, un eșec de proporții: 83% din comune nu au astăzi așa ceva

În comunicatul de presă transmis de către Partidului Național Liberal, reprezentanții au declarat:

”Prima promisiune călcată în picioare de conducerea PSD de la vârful județului se referă la dezvoltarea unui sistem informatic în vederea gestionării Registrului Agricol în format electronic pentru UAT-urile din Iași. Acest sistem a fost generat pentru o serie de doar 15 comune din totalul de 98 ale județului, ceea ce denotă în mod evident lipsa de interes pentru digitalizare în acest domeniu.

Însă nici măcar această încercare eșuată nu a avut o minimă finalitate.Am constatat că în toate comunele beneficiare acest sistem informatic nu funcționează, pentru că primăriile nu au avut capacitatea și personalul necesar pentru întreținerea și încărcarea portalului cu informații publice, nici măcar cu proiectele adoptate în ședințele de consilii locale. Pe scurt, multă agitație pentru un insucces total înregistrat și de această dată în contul președintelui Consiliului Județean Iași.

PSD continuă să arunce însă în spațiul public informații neadevărate, cum că 320.000 de ieșeni ar beneficia de Sistemul Informatic destinat Gestiunii Registrului Agricol (SIGRA) în format electronic, însă această idee vehiculată a rămas fără vreun fundament real”

 

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”


Share

1 COMENTARIU

  1. Rusine! Rusine PSD! RUSINE MARICEL POPA! Lasa Iasule ca esti salvat! Vine din urma voastra un partid puternic PRO Romania care chiar vrea sa schimbe judetul! A dat dovada din prima, Sorin Iacoban a refuzat intrarea in partid a lui Harabagiu un fost PSD-ist convins… Hai sa sustinem oamenii cu caracter ca domnul Iacoban! Si daca ne dorim sa se aleaga ceva si de judet eu zic ca domnul Abalasi este un candidat foarte bun!

LĂSAȚI UN MESAJ