Share

Anchetă de amploare la Spitalul de Psihiatrie din Iași, de unde a evadat un tânăr care și-a ucis mama și bunica

Pacientul agresiv, care a evadat din Spitalul de Psihiatrie din Pădureni a fost prins, după 24 de ore de căutări. Este fostul elev care, în urmă cu şase ani, şi-a ucis mama şi bunica.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

Deşi securitatea din spitalul Pădureni este mult mai ridicată decât în alte unităţi asemănătoare, în jurul orei 18.00 şi 30 de minute, tânărul a reuşit să evadeze.

După aproape 24 de ore de căutări, a fost găsit într-o localitate vecină, chiar de un angajat al unităţii medicale. Acum, la spital e anchetă, iar conducerea vrea să afle cum a reuşit să evadeze.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

Tânărul va fi ţinut sub supraveghere, iar starea lui medicală va fi reevaluată.

În 2011, el şi-a ucis mama şi bunica. Deşi era diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, a încetat să-şi ia medicamentul şi le-a atacat pe cele două femei. La un an după ce a comis dubla crimă, a evadat din Spitalul Socola. Aşa că pericolul s-a amplificat.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ