Share

105 ani de Boli Infecțioase la Iași

Sănătatea trupească și cea spirituală au „făcut” pact la „Spitalul de Boli Infectioase din Iași”

Unitatea medicală „Spitalul de Boli Infectioase din Iasi” a împlinit 105 de la înființarea spitalului, de aceea a avut loc și o ceremonie religioasă prin care s-a demonstrat încă o dată că fără ajutorul divinității nimic nu este posibil.

105 ani de la infiintarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iasi

Posted by Stiri Buna Dimineata on Donnerstag, 12. Oktober 2017

„A fost o adunare de suflet” 

La acest eveniment au fost prezenți cadrele medicale de la „Spitalul de Boli Infecțioase din Iasi” și din alte clinici: doctori, asistenți, infirmieri, dar și partenerii de la Direcția de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate și Consiliul Județean Iași.

„De fapt, fiecare an care trece și suntem în preajma Sfintei Parascheva care este patroana spitalului nostru, patroana spirituală e un motiv de bucurie atât pentru noi, cât și pentru cei care avem parteneriate; instituțiile medicale și non-medicale din județul Iași, a spus Mihnea Hurmuzache, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași.

După tot ritualul de sfințire, sărbătorire, a urmat și partea de socializare prin care coordonatorii spitalului au organizat în fiecare pavilion câte o masă.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ