Share

Noi măsuri la Aeroportul Iași

Ministrul de Interne, Marcel VELA a anunțat duminică (04.04. -n.r.) suspendarea zborurilor către toate țările din zona roșie începând de mâine, 5 aprilie, ora 23:00.

Practic, în următoarele 14 zile, nu vor mai fi curse spre Londra, Liverpool,  Eindhoven și Bruxelles din Iași. Rămân însă pe tabloul de zbor al Aeroportului Iași, dacă operatorul Wizz Air nu va decide altfel, doar o cursa: spre Billund (Danemarca).

Citeste si   Românii FUG la sate pentru a SCĂPA de IZOLARE! Ioana: ”Să stai ÎNCHIS la bloc e GROAZNIC, în schimb, la curte nici nu SIMȚI că treci printr-o IZOLARE”

Se suspendă toate zborurile efectuate de operatorii economici aerieni spre Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran și din aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile”, se arată Ordonanța Militară nr. 7.

Citeste si   UMF IAȘI – locul III pe podiumul universităților din ROMÂNIA

Reprezentanți Aeroportul Iași: ”Vă informăm că toate zborurile spre și dinspre zonele declarate roșii din cauza pandemiei de Covid-19 au fost suspendate”

”Am decis să suspendăm toate zborurile spre Austria, Belgia, Marea Britanie, Statele Unite, Turcia, Iran pentru o perioadă de 14 zile, începând cu 5 aprilie anul curent. Această restricție nu se aplică transporturilor medicale și altor categorii. Vor fi permise zborurile cu lucrătorii sezonieri, am inclus asta în Ordonanța 7. Zborurile nu se referă la domeniul sanitar. Se menține suspendarea transportului internațional spre Spania, Italia, Franța, Olanda, Belgia, Turcia”, au declarat reprezentanții Aeroportului din Iași.

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ