Share

În urma ședinței de GUVERN de joi seară, 5 noiembrie a.c., la nivel național s-au impus noi restricții ferme.

Declarația pe proprie răspundere revine

Potrivit anunțului făcut de Ludovic ORBAN, în cadrul ședinței, circulația pe timp de noapte va fi restricționată. Astfel, toți românii vor avea nevoie de o declarație pe proprie răspundere atunci când vor circula după ora 23.00.

Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”

Cum arată noul tip de declarație pe proprie răspundere 

Conform HOTĂRÂRII nr. 52 din 05.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, noul tip de declarație pe proprie trebuie să cuprindă: numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ