Share

8 dintre cei 9 parlamentari ieșeni au votat pentru moțiunea de cenzură!

Astăzi a avut loc în plenul Parlamentului dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură împotriva guvernului Grindeanu.

Rezultatul votului a fost 241-10 în favoarea moțiunii de cenzură. Ceilalți parlamentari, până la totalul de 387 prezenți în sală nu au votat.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

În urma adoptării moțiunii de cenzură Guvernul este demis. Parlamentul aduce de îndată situația la cunoștința președintelui țării, în vederea desemnării unui alt candidat la funcția de pprim-ministru. PSD va propune un premier cu mandatul de  a forma un nou guvern care să își asume în continuare realizarea programului de guvernare.

„Mă bucură votul dat astăzi de colegii noștri ieșeni pentru continuarea proiectelor judetului. Am dovedit că PSD rămâne unit la Iași. Încerc să-l înțeleg pe domnul Bănicioiu. Oare pentru domnia sa proiectele Iașului nu contează?! Înțeleg că în ultimele 2 luni s-a preocupat îndeaproape împreună cu primarul Chirica de proiectele municipiului…

Nu ne rămâne decât să intrăm în normalitate. Trebuie să formăm un nou guvern în cel mai scurt timp care să înceapă treaba și să continue programul de guvernare într-un mod mult mai responsabil și riguros” a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ