Share

Simptomele ne indică de cele mai multe ori patologia, lucru știut din antichitate, însă ce facem când simptomele pot fi comune? Medicina modernă ne ajută să depistăm cu certitudine o anumită boală în cateva secunde sau ore. Totuși, simptomele ne ghidează spre un verdict cât precis și exact.

Citeste si   (P) Roxana Florentina Țurcanu: „Acțiunile pe care le-am realizat împreună cu echipa ALDE în toată această perioadă, m-au convins că pot fi de folos municipiului Botoșani și că dorința mea de a ajunge la conducerea acestuia este în concordanță cu așteptările cetățenilor”

Coronavirus sau COVID-19 este o boală infecțioasă cauzată de un coronavirus recent descoperit numit SARS-CoV-2. Această boală poate afecta persoane de orice vârstă și sex. Majoritatea persoanelor bolnave de COVID-19 se vor confrunta cu o afecțiune respiratorie ușoară până la moderată și se vor recupera fără a fi nevoie de tratament intensiv sau special.

Citeste si   Acțiune a polițiștilor rutieri pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere! Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 23.000 lei

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ