Share

Decapările de pe DN 18, care leagă Suceava de Maramureş, pe porţiuni pe care abia se turnase stratul de uzură

Decapările de pe DN 18, care leagă Suceava de Maramureş, pe porţiuni pe care abia se turnase stratul de uzură, nu sunt considerate o problemă de constructor, care ne-a contactat pentru a ne explica cum stau lucrurile din punctul său de vedere.

Citeste si   Judetul IAȘI se află pe locul al II-lea în Europa în topul atractivităţii industriei hi-tech

Reacţia vine după ce am relatat în cotidianul nostru că între porţiunea de intrare în judeţ dinspre Maramureş şi Cârlibaba, unde se turnaseră integral straturile de asfalt, inclusiv ultimul, cel de uzură, s-au făcut decapări. Este vorba de mai multe porţiuni importante, de câteva sute de metri, unde asfaltul a fost ras, pentru a fi returnat. Imediat, firesc, şoferii care au circulat pe acest drum s-au întrebat cum este posibil ca un asfalt nou-nouţ să fie stricat de constructor, pentru a fi înlocuit.

Citeste si   Polițiștii Biroului de Investigații Criminale IAȘI cerceteaza cazuri de ÎNȘELĂCIUNI prin metoda „accidentul”

Aceste lucrări sunt de pregătire a tronsonului III (adică de la limita cu Maramureşul, din Pasul Prislop, şi până la Valea Stânei, comuna Cârlibaba) pentru recepţia lucrărilor. Având în vedere faptul că lucrările executate pe contractul sus menţionat sunt în exploatare şi funcţionale, acestea desfăşurându-se în trafic, intervenţiile realizate sunt absolut normale, încadrându-se în categoria lucrărilor de întreţinere, informează monitoruldesuceava.ro.

Citeste si   Vezi pana cand poti trimite propuneri de GRANTURI la APIA

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ