Share

Ingrediente:

1 kg de cartofi4 linguri ulei de măsline de calitate40 ml supă de pui1 linguriţă oreganoo jumătate de linguriţă de sareun praf de sare grunjoasă

o jumătate de linguriţă boia dulce3 căţei de usturoi curăţaţi şi mărunţiţi2 lămâipiper după gustpătrunjel verde, tocat

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius.

Citeste si   Horoscop 26 noiembrie. O zodie e la pământ! Banii se lasă aşteptaţi

Cartofii se curăţă, se spală cu apă rece şi se taie cubuleţe potrivite.

Lămâile se spală bine şi se rad într-un castron. Se stoarce apoi sucul şi se amestecă uşor. Se adaugă ulei, sare, piper, boia, oregano şi usturoi. La final se adaugă supa de pui şi se omogenizează.

Cartofii se pun într-o tavă adâncă şi se îmbracă în sos. La final se presară cu sare grunjoasă şi boia. Ultimul pas, pătrunjelul.

Citeste si   VIDEO – A observat un pește pe fundul apei și a vrut să le arate și prietenilor. Ce a urmat întrece orice imaginație

Cartofii se dau la cuptor 30 de minute, apoi se întorc şi se mai lasă 20 de minute, până se pătrund. Se servesc calzi.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ