Berbec

Bărbatul din zodia Berbec este pasional şi plin de energie într-o clipă, pentru ca în momentul următor să aibă o privire rece dacă este ceva în neregulă. Pentru a-l face să te dorească și mai tare, trebuie să reiei procesul creativ, și, cu tolba de idei plină, să-i încălzeşti din nou inima. O atitudine îndrăzneaţă şi plină de viaţă îi va atrage pe loc atenţia şi îşi va dori să te cunoască. Încrederea în sine este o trăsătură care îl face pe Berbec să tresară. Atunci când îţi arăţi sensibilitatea, spiritul romantic şi feminitatea, cucereşti pe loc un Berbec care îşi doreşte alături de el o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Taur

Taurul este simbolul stabilităţii, fiind zodie de pământ. Este tăcut şi perseverent în a-şi atinge obiectivul odată ce şi l-a stabilit. îl atrage stilul de viaţă luxos, iar o femeie care are asemenea preferinţe îl face să vibreze, dorindu-şi să-i fie aproape. O femeie care apreciază simţul său practic, cu o doză sănătoasă de romantism şi cu valori solide în privinţa personalităţii ei întotdeauna va fi aproape de un nativ în Taur. Ceea ce îl încântă pe un bărbat în Taur este atitudinea feminină, de doamnă, a unei femei, cu gesturi delicate şi îngrijite. Nu te gândi să-i faci concurenţă cu replici tăioase în public, căci se va simţi inferior şi va încerca să iasă în evidenţă. Fii cumpătată în vorbe când ieşiţi cu prietenii şi oferă-i afecţiune şi iubire.

Citeste si   VIDEO Robbie Williams anunță că „Take That” se reunește online! Când are loc concertul

Gemeni

Bărbatul din Gemeni apreciază foarte mult libertatea. Fiind semn de aer, este o persoană căreia nu-i place stabilitatea. Dacă îl accepţi aşa cum este, fără să-l critici, vei face un pas mai aproape de inima lui. Gemenii sunt foarte buni în comunicare, aşa că dacă stăpâneşti arta conversaţiei, te va dori lângă el pentru a despica firul în 4, pentru a avea discuţii despre orice subiect în timp ce începe să se îndrăgostească de tine. Un alt lucru pe care Gemenii îl apreciază la o femeie este firea veselă şi plină de graţie. Creativitatea este una dintre trăsăturile care îl vor atrage la tine, şi ei fiind, la rândul lor, inventivi şi capabili să-ţi spună cât de mult te doresc în foarte multe feluri. Ai grijă să nu creezi o atmosferă plictisitoare, ci, mai degrabă, fii atentă să dezvolţi subiecte pe teme intelectuale care să-i stimuleze imaginaţia.

Citeste si   Grădina de Vară ”Farul” din Mangalia, reabilitată cu fonduri europene

Rac

Racii sunt persoane mai rezervate şi îţi vor spune ce secrete au după ce le-ai câştigat încrederea. Bărbatul din această zodie are nevoie de timp şi răbdare din partea ta, având o fire mai sensibilă şi tandră care te face să-ţi înmoi inima. Aprecierea este unul dintre lucrurile care îl fac pe Rac să te dorească, chiar şi în momentele în care îşi schimbă comportamentul şi devine ursuz, fără chef de glumă. Pe de altă parte, Racii sunt foarte ataşaţi de mamele lor. Ce poţi face tu în acest sens este să o accepţi pe mama lui şi să o apreciezi. În momentele mai puţin plăcute, Racii sunt recunoscători atunci când îţi scoţi la iveală firea maternă şi ai grijă de ei, chiar şi când e vorba de o simplă răceală.

Citeste si   Povestea jachetei iconice Chanel
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ