Descoperă în rândurile următoare care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont, astfel încât să fii sigură că rochiile pe care le comanzi de pe Internet se vor așeza perfect pe trupul tău!

Cum alegi corect mărimea hainelor?

În general, în tabelul de mărimi disponibil în magazinele online vei găsi trei măsuri pe care trebuie să le iei în considerare: bust, talie și șolduri. Uneori, vei găsi și lungimea, iar dacă acest criteriu este menționat în cazul unui produs, este bine să ții cont de el, deoarece s-ar putea ca rochia care ți-a atras atenția să fie mai scurtă în realitate decât te aștepți.

Citeste si   Testul prin care descoperi dacă ai o boală psihică. Ce vezi în aceste imagini?

Pentru a alege corect mărimea rochiilor pe care le comanzi online, este necesar să te măsori. Pentru aceasta, vei avea nevoie de un metru de croitorie și ideal ar fi să ai parte și de ajutorul cuiva, pentru a obține măsurători precise. De asemenea, este recomandat să porți doar lenjerie intimă cât mai subțire atunci când te măsori, pentru a te asigura că rezultatele sunt exacte.

În plus, este bine să te măsori dimineața. Evită să faci acest lucru după ce ai mâncat sau dacă te simți balonată. Pentru a obține măsurători corecte, stai dreaptă, cu picioarele apropiate și brațele drepte, întinse în lateral. De asemenea, măsoară bustul și talia în momentul în care ai expirat și nu când ai inspirat.

Citeste si   "Reciful de coșmar", locul blestemat unde a fost găsită a 17-a epavă

Sfaturi esențiale pentru o măsurare corectă

Măsura pentru zona bustului se obține astfel: măsoară-te în jurul trunchiului, pe sub brațe și peste zona cea mai proeminentă a pieptului. Poziționează metrul de croitorie paralel cu solul.

Măsoară-ți talia înfășurând metrul de croitorie în jurul ei, în zona dintre buric și cutia toracică, mai precis la 2,5 centimetri deasupra buricului. În momentul în care capetele metrului se întâlnesc, asigură-te că te simți confortabil.

În ceea ce privește soldurile, poziționează metrul în dreptul porțiunii celei mai late, menținându-l paralel cu solul. Șoldurile se măsoară la aproximativ 20 de centimetri sub talie, în cea mai proeminentă zonă a bazinului.

Citeste si   Cel mai SINISTRU test de personalitate îţi spune cine eşti cu adevărat. Ai curaj să-l faci?

Este recomandat să măsori fiecare zonă de două ori. În cazul în care diferența dintre cele două măsurători este mai mică de un centimetru, este în regulă, ai măsurat corect. În schimb, dacă diferența este mai mare, este necesar să repeți măsurătorile.

Odată ce ai obținut măsurătorile corecte, compară-le cu valorile din tabelul de mărimi de pe site-ul de unde vrei să comanzi și alege mărimea corespunzătoare. De pildă, dacă ești în căutarea unor modele de rochii de ocazie, aici vei găsi modele versatile și diversificate, create pentru toate siluetele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ