Share

Fosta consilieră a lui Victor Ponta face dezvăluiri după atacurile în serie ale fostului premier la adresa Realitatea PLUS. Anca Alexandrescu susține că liderul PRO România avea toate informațiile despre situația financiară în care se afla postul TV. 

“Domnul Ponta vorbește despre datoriile Realității și cine le-a făcut? Înseamnă că are goluri de memorie. Domnul Ponta știe foarte bine cine a făcut aceste datorii. Pentru că la momentul când Elan Schwartzenberg a furat televiziunea de la domnul Vîntu, domnul Elan a fost la el în birou la Guvern, iar Ponta l-a trimis la mine în birou să-l ajut. Cu ce nu știu. După ce l-am ascultat jumătate de oră pe domnul Elan, ne-am despărțit prieteni și asta a fost. Dar domnia sa știa exact situația Realității pentru că, ani de zile, a avut o obsesie legată de Realitatea TV și, dacă vă aduceți aminte, când era premier, era agresiv cu jurnaliștii de la Realitatea, cu reporterii de teren. Aveam discuții de nenumărate ori pe această temă și îi explicam că reporterii nu fac decât să-și facă datoria… Deci domnul Ponta știe exact cine a făcut datoriile”, a spus Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS. 

Citeste si   Violeta Alexandru: Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor, ci pentru a face treabă în fața unui PSD care nu lasă capitala să se dezvolte


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ