Share

INSPIRE vrea să echilibreze mintea: Crede în tine și vei reuși

Psihologul și Președintele Gamma Institute, Diana Ciubotaru se ocupă practic, de sinele Superior care trascende înțelegerea minții conștiente. Aceasta este puterea (de care nu este conștientă foarte multă lume).

„Conștiința este foarte practică. Ne întâlnim cu ea zi de zi, doar că nu prea sunt rețete cum să faci asta. Cuvântul conștiință este unul foarte abstract, de aceea m-am gândit să-l transform în ceva foarte  practic: cum să devii tu conștient că faci parte din conștiință?!”, a mărturisit în cadrul interviului Diana Ciubotaru, Psihologul și Președintele Gamma Institute.

„Devii un antrenor al acestui creier”
„Atelierele sunt cursuri pentru avansați și pentru începători, cursuri prin care poți să înțelegi cum să te antrenezi să ai o conștiință de sine și o viață mai fericită. Sunt foarte multe studii pe care o să le prezentăm în cadrul atelierelor și o să arătăm cum creierul este ca un radio uriaș prin care receptează posturi și emite posturi”, a mai precizat Diana Ciubotaru, Psihologul și Președintele Gamma Institute.

De asemenea, datorită acestor întâlniri miraculoase, poți considera locul acestor întâlniri, unele pline de magie. Cu alte cuvinte fără să credem cu adevărat în existența lor nici nu vom putea să luăm legătura cu lumea spirituală.

Citeste si   Costel ALEXE continuă numirile POLITICE! Și-a angajat FINA fără concurs la Palatul CULTURII


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ