Share

Astăzi, în cadrul rubricii ”Interviul Săptămânii” o avem alături de noi pe Corina NEMEȘ, antreprenor și președintele Asociației ”Zâmbet și Speranță pentru Dani”.

Rep.: Vă rog să ne spuneți cum a fost perioada de pandemie pentru dumneavoastră ca antreprenor și care a fost motivația să continuați?

Corina NEMEȘ: A fost o perioadă destul de dificilă! Am încercat să îmi adaptez activitatea și să câștig din produsele locale pe care le comercializez. Când te ancorezi în a face un serviciu oamenilor din jurul tău nu este ușor, ai nevoie de răbdare, dorință și multă putere de muncă.

Citeste si   Coronavirus / GCS: 7.465 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore; valoarea totală - 1.332.740 lei

”Ce m-a motivat? Copilul meu, garantat!”

Ce m-a motivat? Copilul meu, garantat! În urmă cu mai bine de un an am început să lucrez de acasă, prin vânzarea de produse locale și handmade-uri. În acea perioadă a luat naștere și Asociația ”Zâmbet și Speranță pentru Dani”.

Rep.: Cum ați reușit să atrageți în acest an clienții?

C.N.: Fiind la început în acest domeniu nu a fost ușor. Pot spune că am lucrat foarte mult pe recomandări. Pentru mine a fost o trecere neașteptată, de la un om care mergea zilnic la muncă, la unul care își desfășoară activitatea preponderent acasă din simplul fapt că situația familiară a dus aici.

Citeste si   ANPIS: Valoarea alocaţiilor de stat pentru copii, plătite în septembrie, a depăşit 721 milioane de lei

Rep.: Cum s-a desfășurat activitatea Asociației ”Zâmbet și Speranță pentru Dani” în perioada pandemiei?

C.N.: Asociația, cum am spus și mai sus, a luat naștere în urmă cu un an. Având în vedere că și copilul meu este diagnosticat cu autism, am simțit să vin în ajutorul meu, dar a și părinților care se confruntă cu astfel de situații.

Din păcate nu primim ajutor de la DGASPC ori alte direcții sociale, deoarece ei nu vin în ajutorul Asociaților de pe acest segment.

Am încercat să îmbin activitatea de producător local cu activitatea din asociație pentru a-mi câștiga existența și pentru a avea suma necesară pentru tratamentul copilului.

Citeste si   GCS: 3.855 de cazuri noi de COVID-19; teste efectuate în ultimele 24 de ore - 19.292

Recuperarea copiilor cu autism în România este una foarte costisitoare, deoarece lipsesc serviciile de recuperare  finanțate de către stat. Din acest motiv, a luat naștere și asociația.

Rep.: Aveți un mesaj pentru cei care vor citi acest material?

C.N.: Pentru cei care cumpără de la mine le pot spune că le mulțumesc pentru tot sprijinul și devotamentul de care au dat dovadă în acest an. Totul este greu la început, dar nu imposibil.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ