Share

Cum s-a vindecat Dorel Visan de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! “Doctorita m-a intrebat ce am facut si i-am spus ca mi-am planificat vindecarea”

Spre deosebire de Ileana Ciuculete, care a aflat ca sufera de hepatita C cand era prea tarziu si boala evoluase catre ciroza, Dorel Visan a avut mai mult noroc.


CITEȘTE ȘI …

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete. Cum se manifestă și cum poate fi depistată


El a descoperit, absolut intamplator, ca este grav bolnav si a avut timp sa se trateze. Interesant este ca actorul a apelat la unele practici cu care multi medici nu sunt de acord si care vin din metodele traditionale ale chinezilor.

Printre tehnicile folosite de Dorel Visan se numara acupunctura, meditatia sau terapia cu lumina. El spune chiar ca “a stat de vorba” cu ficatul lui si l-a acoperit, mental, cu o protectie impotriva bolii.

„Relatiile extraordinare sunt intre organele noastre interne si viata noastra. De exemplu, daca pui mana palnie la ureche si cu cealalta bati in ritmul inimii, se revigoreaza rinchii”, spunea Visan.

„Eu asa am procedat si mi-am planificat ca in 3 saptamani sa scap de virusii care mi-au atacat ficatul si asa a fost, in 3 saptamani n-a mai fost nici un virus. Dupa alte 3 saptamani au venit din Scotia rezultatele analizelor facute la un laborator specializat in asemenea boli si scria negru pe alb: virus hepatic nedetectabil. Doctorita alopata care ma ingrijea m-a intrebat ce am facut si i-a spus ca mi-am planificat vindecarea”, a incheiat Visan, pentru wowbiz.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ