Share

Workshop-ul „Eliberează-te de stres” ajunge la IAȘI în 22 martie – DETALII ȘI REZERVĂRI

Este deja cunoscut faptul că sănătatea noastră emoțională joacă un rol important în sănătatea noastră fizică. Din ce în ce mai mulți oameni ajung să conștientizeze, deși târziu, când boala este deja instalată, că stresul și emoțiile negative au un impact puternic negativ asupra sănătății noastre.

Până acum, în educația noastră NU s-a vorbit despre emoții, să ne înțelegem propriile emoții încă de mici. Ajungem astfel ca adulți să descoperim că emoțiile noastre negative adunate de-a lungul anilor nu au dispărut, ci au format un bagaj emoțional foarte mare care ajunge să ne copleșească.

“Cauza tuturor emoțiilor negative este existența unei întreruperi în circuitul energetic al corpului”, spune Gary Craig.

A ajutat foarte mulți oameni prin intermediul Practicilor de Eliberare Emoțională! Cine este Nicoleta NISTOR

Sunt 4 circuite principale în corpul nostru, iar la anatomie învățăm doar despre 3:

– cel al sângelui prin vene cu ajutorul sistemului circulator,
– respirația prin sistemul respirator,
– sistemul digestiv care asigură circuitul alimentelor,
– cel energetic sau electricitatea care curge prin 14 meridiane principale.

Citeste si   INTERVIU cu Prof. Univ. Dr. Gabriel MURSA: ”Ne aflăm în an ELECTORAL, iar POPULISMUL este greu de STĂPÂNIT”

O dovadă evidentă a existenței electricității (energiei) în corp sunt electroencefalograful (EEG) si electrocardiograful (EKG). EEG înregistrează activitatea electrică a creierului, iar EKG înregistrează activitatea electrică a inimii. Aceste aparate sunt utilizate în medicină de decenii și acum niciun spital nu poate funcționa fără ele. Cu siguranță le-ați văzut în filme la TV și aveți o idee despre ele. Când imaginile de pe ecrane încetează să se mai miște, pacientul e mort. Sistemele noastre electrice sunt vitale pentru sănătatea noastră fizică.

ACUM la IAȘI! Tehnicile de Eliberare Emoțională – cea mai rapidă și eficientă metodă de a elimina stresul și de a-ți îmbunătăți viața

Ce poate fi mai evident? Când energia nu mai circulă…murim.

Ideea fundamentală conform căreia Energia Vieții (denumită și Forța Vieții sau Energia Vitală) curge în corpul nostru, prin meridiane, stă la baza Medicinei Chineze Tradiționale, care denumește această energie Qi sau Ki/ Chi. Cu aproape 5000 de ani în urmă, chinezii au descoperit acest sistem complex de circuite energetice care ne străbat corpul. Aceste meridiane sunt piesa centrală a practicii medicale orientale si formează baza acupuncturii, presopuncturii si a unei largi varietăți de alte tehnici vindecătoare din zilele noastre.

Citeste si   Începe ADMITEREA fără TAXĂ la facultățile din cadrul USAMV IAȘI

Această energie circulă prin corp si e invizibilă pentru ochi

Nu poate fi percepută fără un echipament tehnic performant. Prin analogie, noi nu putem vedea energia circulând nici prin aparatura TV. Știi, totuși, că este acolo, pe baza efectelor sale. Sunetele si imaginile sunt dovada permanentă că fluxul de energie există. Atât timp cât electricitatea trece prin televizor, în mod normal, sunetul și imaginea sunt clare. Dacă s-ar întrerupe circuitele, s-ar produce un “zzzzzt” electric.

In mod similar, când sistemul nostru energetic se dezechilibrează (pasul 1) se petrece un efect de “zzzzzt” în interiorul nostru (pasul 2) și apare emoția negativă (pasul 3).

Citeste si   Primăria GOLĂIEȘTI nu mai are PRIMAR! Sentinţa PENALĂ a rămas definitivă

(Aici vine imaginea „Cum se formeaza o emotie negativa” – atasata)

Eliberează-te de STRES! 12+1 tehnici simple și eficiente pe care le poți ÎNVĂȚA acum la IAȘI

Echilibrarea sistemului energetic se realizează pur și simplu, prin stimularea acestor canale energetice (meridiane)

Peste câteva zile ne vom întâlni la Iași pentru workshop-ul „Eliberează-te de stres” în cadrul căruia îți voi oferi o serie de tehnici si instrumente pe care sa le folosești ca sa îți reechilibrezi sistemul energetic rapid.

Grabeste-te sa iti rezervi locul in sala pana luni, 19 martie inclusiv, pana cand mai beneficiezi de reducerea Early Bird 2 de 40%. Participantii vor primi cadou cartea „Emotii sub lupa” in valoare de 59 de lei. Vezi aici mai multe detalii despre eveniment.

REZERVĂ-ȚI LOCUL ÎN SALĂ!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ