Share

Ingrediente:

6 kg de vinete6 kg roşii coapte6 kg gogoşari4 kg ceapă2 ardei iuţi1 l ulei de floarea-soareluio căpăţână de usturoi (opţional)5-6 linguri sarepiper şi boia dulce, după gust

Mod de preparare:

Vinetele, coapte pe plită sau în cuptor, se curăţă de coajă şi se lasă la scurs două-trei ore, într-o sită.

Citeste si   Traian Băsescu a VOTAT: ”E condiția obligatorie să voteze, dacă vor să aibă un primar bun”

Gogoşarii şi ardeii iuţi se curăţă de cotor, se spală bine în apă rece şi se taie cuburi măricele. Ceapa se taie solzişori (nu prea mici). Într-o cratiţă adâncă se pune ulei la încins. Se adaugă gogoşarii şi ceapa şi se lasă să se călească.

 » citește mai departe


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ