Share

Astrele îți pot fi de ajutor: dacă vei cunoaște mai bine trăsăturile zodiei lui, vei ști cum să acționezi pentru a-l atrage din nou lângă tine. Desigur, funcționează mai ales dacă vă iubiți cu adevărat, dar nu ați știut cum să vă arătați sentimentele. Unele semne sunt menite să fie împreună și, mai devreme sau mai târziu, se vor împăca. Dacă se iubesc, unul sau ambii parteneri vor face eforturi pentru reconciliere. 

Citeste si   Luna-Căpșună din 5 iunie dă peste cap viețile zodiilor. Nimic nu va mai fi la fel

Iată cum îl poți aduce din nou la tine, în funcție de zodia lui. 

Berbec

Ca să te împaci cu un Berbec, trebuie să ții cont de personalitatea lui puternică. Nu-i arăta ce grozavă ești tu și nu încerca să-l faci să creadă că a pierdut ocazia vieții lui. Astfel de lucruri nu funcționează, pentru că te cunoaște prea bine. Încearcă mai degrabă să-i arăți alte laturi ale personalității tale, în special aceea de bun prieten și confident.

Citeste si   Horoscop 3 iunie. Zodia care trece prin foc și sabie. Necazurile se țin scai

Taur

Atunci când te întâlnești cu un Taur, trebuie să-i dai cât mai multe dovezi de afecțiune, mai ales în public, pentru că bărbatul Taur adoră să fie considerat unic și dorit. Desigur, nu poți să-l mai săruți sau să-l mai iei de mână dacă v-ați despărțit, dar îi poți arăta în alte moduri dragostea ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să te arăți dulce și blândă cu el, fără să pară că faci vreun efort sau că ai gândit dinainte cum să procedezi. Citește continuarea

Citeste si   Horoscop 3 iunie. Zodia care trece prin foc și sabie. Necazurile se țin scai

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ