Share

În ziua de Paşti, pe lângă preparatele tradiţionale, de pe masă nu trebuie să lipsească florile de primăvară, ouăle decorative şi coşuleţele cu iepuraşi de ciocolată

Masa de Paşti trebuie să fie plină de culoare. E indicat să folosim culorile primăverii, galben, verde şi roz. Dacă aceste culori nu sunt pe gustul dumneavostră, puteţi să folosiţi turcoazul sau portocaliul. Efectul va fi acelaşi: veselie şi optimism.

Citeste si   O tânără, de 23 ANI, din municipiul IAȘI a fost reținută de POLIȚIȘTI în urma unei INFRACȚIUNI

Nu trebuie să lipsească de pe masă multe flori de primăvară: de la narcise, la lalele, pe care să le asortaţi cu restul decoraţiunilor din casă, precum faţa de masă sau şerveţele. Mirosul de zambile proaspete va îndulci atmosfera.

Nu uitaţi nici de coşuleţele cu iepuraşii de ciocolată. În mod sigur, invitaţii se vor îndulci.

Citeste si   CERCETARE transfrontalieră pentru PREVENIREA și controlul hepatitei E

De asemenea, ouăle colorate, iepuraşii, puii de găină şi mieluşeii sunt printre decoraţiunile care înfrumuseţează masa de sărbătoare.

În magazinele de specialitate se găsesc cele mai variate accesorii cu tematică pascală, pe care le puteţi aşeza fie pe masă, fie pe rafturi. Puteţi să faceţi chiar dumneavoastră un coşuleţ plin de ouă, pentru a-l expune pe masa de Paşte.

Citeste si   Cum se vor desfășura la IAȘI manifestările DEDICATE aniversării Unirii Principatelor ROMÂNE

Dacă doriţi să amenajaţi întreaga cameră pentru masa în familie, alegeţi ghirlandele de flori folosind aceleaşi culori pe care le-aţi folosit la decorarea mesei.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ