Share

Pentru că nu de puține ori, vânzătorii s-au comportat hoțește, urcând prețurile înaintea evenimentului, pentru a-l vinde ”la reducere” chiar mai scump decât era în urmă cu două săptămâni, autoritățile ne-au promis că sunt la pândă pe reducerile acordate de magazine și că vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească.

”Partea bună este că, într-adevăr, comerţul electronic e în expasiune la noi. Nu vrem să omorâm Black Friday, nu vrem să omorâm comerţul electronic. Vrem să ne asigurăm că funcţionează bine, să vedem cum poate fi îmbunătăţit. La ce ne uităm, să vedem dacă reducerile sunt reale, dacă se respectă legislaţia care spune că atunci spui că ai făcut o reducere trebuie ca reducerea să se facă faţă de un preţ care a fost real şi a funcţionat o perioadă îndelungată de timp”, a declarat Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, pentru Digi24.

Citeste si   Pădure din Argeș, cuprinsă de flăcări

Oricât ar fi de blamat Internetul, pentru toate tâmpeniile pe care ne face să le întâlnim, trebuie recunoscut faptul că are și părțile lui bune, în cazul de față extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Iată câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Ele funcționează în background, iar în momentul în care vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Citeste si   O maşină a intrat frontal într-un microbuz de persoane, în județul Dolj. Cinci persoane, rănite

Extensii pentru Chrome:

– Pricy

– Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

– Price Expert

– Keppa


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ