Share

Mai multe persoane au fost fotografiate ieri, 16.09, în timp ce se înghesuiau într-un autobuz al Primăriei Municipiului Iași, la ora 07.40, pe traseul Tătărași Nord – Gară. În tot acest timp, doar la Iași s-au înregistrat nu mai puțin de 71 de noi îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, iar la nivel național s-a ajuns la numărul record de 1.713.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

Aparent, pe timp de pandemie se circulă în autobuze burdușite de pasageri, unii înghesuiți în picioare, alții pe scaune, unul lângă altul, respirând același aer și atingând aceleași suprafețe nedezinfectate și, astfel, încălcând majoritatea regulilor de prevenție a răspândirii noului virus.

Problema este că nici măcar șoferii nu atrag atenția călătorilor asupra faptului că locurile sunt ocupate la capacitatea maximă admisă, așa cum se întâmpla la începutul stării de alertă. Mai mult decât atât, riscul este maxim, pentru că putem observa cum inclusiv bătrânii circulă cu transportul public, adică exact persoanele cele mai vulnerabile. Inconștiența cetățenilor nu poate duce decât la agravarea situației actuale.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ