Share

“Condamnare pentru o beizadea de politician local, consilier judeţean şi patron al Parma Taxi”

Acesta este titlul articolului prin care ziaruluideiasi.ro se năpustește efectiv asupra consilierului județean Mircea MANOLACHE.

Manolache este și administratorul unei mari firme de taxi din Iași, respectiv Președinte al COTAR Iași (Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România).

Articolul ZDI omite în mod intenționat să prezinte date suplimentare despre familia Manolache.
Spre exemplu, din respectivul articol nu veți afla că această familie este compusă din 5 membri. Soții Manolache au 3 copii, mai exact 3 băieți.
Unul, încă minor și aflat în întreținerea părinților este elev la Liceul Negruzzi din Iași.
Cel de-al doilea, fratele geamăn al celui buclucaș și-a continuat studiile la București, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
Mama copiilor, este o avocată cu referințe foarte bune în domeniu.

Cum a ajuns prin urmare acest tânăr să rătăcească atât de tare drumul este greu de explicat. Dar, este treaba noastră să îl judecăm?

Este rolul presei să îl atace pe tatăl acestui copil pe baza funcțiilor politice sau activității private pe care acesta o desfășoară?

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

Este rolul societății să ridice piatra și să lovească în această familie? Pentru că, în mod evident și ceilalți membri ai acestei familii au de suferit!

Acest tânăr este major și a răspuns pentru faptele sale în fața instanței de judecată.

Cu ce drept putem noi, societatea civilă, să împroșcăm cu noroi o întreagă familie?

Jurnalistul care a semnat acest articol din partea ziaruldeiasi.ro este un bun investigator în zona penală. Dar este tânăr și lipsit de experiența pe care numai anii ți-o dau. Pentru el, contează senzaționalul și nu impactul distructiv pe care un astfel de text îl are asupra unei familii.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

În spatele lui însă, în redacție se află oameni cu experiență. Însă, unii dintre aceștia, au acționat în baza unor calcule politice. Calcule inumane, lipsite de orice fel de compasiune.

Nu este un secret faptul că Mircea Manolache s-a poziționat împotriva fuziunii PMP – UNPR. El fiind membru UNPR.

În Consiliul Județean, în calitatea sa de consilier a fost împotriva blocării unor proiecte la indicațiile deputatului Petru Movilă. De aici și conflictul deschis între Mircea Manolache și Alin Aivănoaiei – fostul Vicepreședinte al CJ Iași.

Oricine trece în viață prin momente dificile. Chiar și în cele mai stricte familii, un copil poate să rătăcească drumul.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

Dar, oricât de dureros ar părea, când copiii noștri devin majori, trebuie să înțeleagă faptul că poartă pe umeri povara propriei răspunderi.

Manolache tatăl, este un exemplu pozitiv. Este un angajator privat care plătește taxe, impozite și mai ales salarii. Și da, în calitatea sa publică de om politic suntem îndreptățiți să îi cerem socoteală pentru activitatea de consilier județean.

Și, pentru că Ziarul de Iași l-a evidențiat negativ, îl vom urmări cu mare atenție pe acest consilier județean pentru a-i analiza cu celeritate activitatea politică.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ