Share

De aceea, este bine să observi semnele de infidelitate încă de la început. Niciun bărbat nu poate să ascundă o aventură de persoana cu care locuiește și care îl cunoaște cel mai bine. Comportamentul și atitudinea acestuia îți pot spune foarte multe lucruri, asta doar dacă ești suficient de matură pentru a nu lăsa dragostea să îți întunece rațiunea. Acest lucru se aplică și în cazul zodiilor. Fiecare semn astrologic are punctele sale slabe, care îl dau de gol în astfel de situații.

Citeste si   Mesajul viral al unei unei femei de 107 ani care refuză să se predea în fața Covid: "Toate trec! Vom fi bine..." 

Berbec

Pentru un bărbat din zodia Berbec, sexul este extrem de important într-o relație, lucru pe care, probabil, îl știai deja. Dacă vezi că acesta și-a pierdut brusc apetitul, ar trebui să începi să îți pui anumite întrebări, deoarece acest comportament poate fi un indicator clar al faptului că altcineva îi îndeplinește fanteziile.

Citeste si   Alex Găvan: Aspretele, peştele fosilă vie vechi de 65 de milioane de ani, aflat în pragul dispariţiei, reconfirmat pe valea Vâlsanului

Taur

Taurii sunt fideli persoanelor pe care le iubesc, iar într-o relație nu înșală niciodată. Totuși dacă o va face, va încerca să îți ofere tot felul de explicații elaborate despre ce a făcut toată ziua, de ce a venit acasă târziu sau de ce miroase a parfum de damă. Dacă vezi că îți oferă mai multe explicații decât e nevoie, este momentul să aveți o discuție serioasă. Citește continuarea.

Citeste si   Horoscop 21 octombrie. Asocierea într-o afacere nouă îți poate aduce beneficii financiare substanțiale

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ