Share

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 3132 de persoane
  • în carantină instituționalizată 8 persoane
  • 29921 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3111 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3418 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19

În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean 7 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 7 de persoane.

Citeste si   PREMIERĂ absolută la ANAF: IDENTIFICAREA vizuală ONLINE pentru înregistrarea în SPV

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 475 pacienți, și anume 115 pacienți Covid-19 și 360 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 13 pacienți, nefiind niciunul ventilat.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 56 de pacienți Covid- 19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Citeste si   Gheorghe FLUTUR: „Mă bucur că a ajuns și MODERNIZAREA acestui drum la BILCA pentru că este PRINCIPALA cale de acces cu RĂDĂUȚIUL”

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 61 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 45 au sub cinci cazuri în evoluție, 3 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție.

In cursul zilei de 30 iunie 2020, polițiștii au desfășurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse  2274 persoane și 28 de societăți  comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 9500 lei.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.454 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 66.631

Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

Vă rugăm să fiți în continuare vigilenți în aplicarea măsurilor de prevenire și să țineți cont, așa cum ați făcut și până acum, de recomandările specialiștilor privind protecția personală împotriva COVID-19.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ