Share

Ordonanța militară nr. 3 introduce noi restricții de circulație pentru toate persoanele.

Atât angajații, cât și liber-profesioniștii, vor trebui să justifice deplasările în afara locuinței cu adeverință sau declarație pe propria răspundere. Motivele deplasărilor, pentru toate persoanele, sunt strict limitate.

Modelele de declarație și adeverință rămân aceleași: Modelele de declarație și adeverință

Cum ne adaptăm afacerea în contextul Coronavirus? 

Am ales trei dintre întrebările cele mai solicitate:

Citeste si   Efectivul de SALARIAȚI din județul IAȘI este în SCĂDERE

#1 Cum se va obține certificatul de situație de urgență (CSU)? Actualizare cu noile clarificări de la autorități.

#2 Cum ne protejăm infrastructura în contextul “Work from home”? Un live cu Mădălin Dumitru, CEO Cyber Smart Defence și Adrian Dragomir, Co-founder Termene.ro.

#3 Cum se măsoară performanța angajaților în vreme de criză? Videoconferință live pe canalul de Facebook, “ZF HR Trends 2020: Angajații și angajatorii față în față cu digitalizarea în vreme de criză” aduce alături UI Path, Adecco, Ascendis și Telekom.

Citeste si   Mihaela TUDOSE muzeograf al Muzeului Memorial „Mihail Kogălniceanu” din IAȘI: ”Activitatea tuturor MUZEELOR depinde de fluxul de VIZITATORI”

De unde ne informăm oficial despre Covid-19? 

cemafac.ro, a doua soluție din ecosistemul de 6 soluții digitale de luptă contra efectelor COVID-19, a fost lansată de Code for Romania Task Force în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și Departamentul pentru Situații de Urgență.

O funcție importantă a soluției cemafac.ro este chestionarul de evaluare simptome dezvoltat în parteneriat cu DSU, pentru a identifica gradul de risc propriu în ideea de a vedea ce pași ai de urmat mai departe, în funcție de starea ta de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă.

Citeste si   Comuna MIROSLAVA este în continuă EXTINDERE! Se va moderniza și REABILITA școala din localitatea Ciurbești

Alte secțiuni din website-ul cemafac.ro tratează subiecte precum Transmitere și simptome, Cum ne protejăm, Adaptare și rezistență, cât și informații folositoare pentru cei care oferă ajutor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ