Share

 

„Am analizat modalitățile în care am putea redeschide unitățile de învățământ începând cu 2020 – 2021. Toate scenariile pe care le avem țin cont de recomandările Ministerului Sănătății. Cel mai bun scenariu va fi acela în care elevii, unii vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică.

Citeste si   Nelu Tătaru, avertisment: Putem ajunge și la mai multe cazuri de COVID-19 pe zi decât 2.800, dacă n-o să respectăm niște reguli

Luăm în calcul dacă nu va fi nicio problemă, dar nu cred…. unul dintre scenarii era să începem normal, dar nu e cazul de situație normală – sau dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continuăm învățarea online”, a declarat, luni, ministrul Educației, la un post de televiziune.

Citeste si   Marcel Vela, mesaj important pentru români. Ministerul de Interne face anunțul zilei

În legătură cu nemulțumirile elevilor de cum a decurs școala online, Anisie a revenit cu același mesaj, dat și la terminarea anului școlar, că profesorii vor face cursuri de instruire în acestă perioadă.

„E adevărat că am avut o perioadă în care a trebuit să ne adaptăm la o situație dificilă. Ne vom adapta, vom realiza cursuri de formare în această perioadă pentru profesori pentru a îmbunătăți ceea ce s-a făcut. Ministerul Educației a dat banii pentru achiziția de tablete. Caietul de sarcini a fost dat, a fost deja inițiată procedura, termenul impus este 10 septembrie”, a mai adăugat Anisie.

Citeste si   Maricel POPA a compromis DEFINITIV recuperarea din fonduri EUROPENE a prețului PLĂTIT pentru spitalul COVID -19

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ