Share

Vremea se va afla într-un proces de răcire pe parcursul următoarelor două săptămâni

Valorile termice se vor apropia din ce în ce mai mult de normalul perioadei, în timp ce la capitolul precipitaţii se estimează o probabilitate mai mare de apariţie a acestora după data de 2 octombrie, iar în restul intervalului ploile vor fi slabe şi izolate, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă până pe data de 8 octombrie.

În Moldova, în primele două zile, valorile diurne de temperatura vor fi apropiate de cele normale şi se vor situa în medie în jurul a 22 de grade, dar începând din data de 27 septembrie acestea vor fi în scădere până la medii de 14 – 15 grade şi vor caracteriza, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, o vreme răcoroasă spre rece.

Temperaturile vor creşte uşor spre o medie de 18 – 19 grade, apropiată de cea regional specifică începutului lunii octombrie.

Minimele nocturne vor scădea de la valori medii de 10 – 12 grade, până la 4 – 5 grade spre finalul primei săptămâni, după care vor creşte până la o medie de 8 grade, normală perioadei. Începând cu data de 3 octombrie va creşte probabilitatea de apariţie a ploilor slabe şi pe arii restrânse.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ