Share

Românii care obişnuiesc să cumpere carne de porc din supermarket, trebuie să stie câteva detalii importante.

Carnea de porc crescut la fermă este comercializată doar în micile măcelarii sau în magazinele de cartier, în timp ce pe rafturile marilor magazine se află carne de porc adusă din străinătate.

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

Potrivit capital.ro, cea mai mare parte a cărnii de porc provine din Guinea Bissau, una dintre cele mai mici ţări din Africa.

Foarte rar primim carne de porc din România. O dată pe lună, când prindem carne românească, o cumpărăm noi. Se importă pulpă dezosată, cotlet dezosat, ceafă, organe, ficat, inimă, limbă, rinichi şi carne tocată. Pe pungi scrie carne refrigerată, dar produsele sunt congelate“, a povestit un lucrător comercial de la raionul de carne al unui cunoscut supermarket, pentru sursa citată.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ