Share

Sâmbătă 15.02.2020, la Sala de Sport din comuna Holboca, a avut loc o competiție de minifotbal, categoria juniori, între copiii din comuna Costuleni-Iasi, copiii din comuna Zagarancea-Republica Moldova și copiii din comuna Holboca.

“Prin acest eveniment, am dorit să aducem împreună, copii din Republica Moldova și copii din țara noastră, iubitori ai sportului.

A fost o competiție a prieteniei, la sfârșitul căreia, juniorii au fost recompensați cu dulciuri, trofee și diplome.

Citeste si   Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași a hotărât suspendarea activității mai multor agenți economici

Vreau să mulțumesc dl.viceprimar al comunei Holboca, Pamfil Aurel-Neculai, gazda noastră pentru acest eveniment și reprezentanților comunei Zagarancea, pentru contribuirea cu maximă implicare în desfășurarea acestui eveniment.

Sperăm la cât mai multe astfel de evenimente cu reprezentanții din Republica Moldova”, declară dl.primar al comunei Costuleni, Mirică DODAN, inițiatorul evenimentului.

Citeste si   Florin VORNICU: ”BĂLAN a avut grija să-și ocupe POSTUL de la PSD cu un om de-a lui, CÂINE CREDINCIOS,care îi lustruiește pantofii STĂPÂNULUI”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ